Noordzee Résidence Dishoek

Foto vakantiehuis Noordzee Résidence Dishoek Nederland Koudekerke

De statige, luxe in jaren '30 stijl gebouwde villa's op Noordzee Résidence Dishoek liggen verspreid over dit kleinschalige en intieme resort. Er zijn vijf verschillende types 8-pers. villa's. Zo is er een standaard variant met vier badkamers, waarvan één op de eerste etage met ligbad (NL-4371-09). Er is ook een standaard 8-pers. variant met sfeerhaard, aparte eetkamer en drie badkamers (NL-4371-10). Er is tevens een 8-pers. villa met overdekt terras en terras-heater(NL-4371-11). U beschikt in deze villa over vier badkamers, waarvan één op de eerste etage met ligbad. Voor de liefhebbers van het buiten-koken, is er een 8-pers. villa met overdekt terras, terras-heater en buitenkeuken (NL-4371-12). In deze villa beschikt u over vier badkamers, waarvan één op de eerste etage met ligbad. Als laatste is er 8-pers. variant met sfeerhaard, aparte eetkamer, drie badkamers, een overdekt terras en terras-heater (NL-4371-13).

Alle villa's zijn modern, compleet en comfortabel ingericht. Ze beschikken over een slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond (behalve de NL-4371-10 en NL-4371-13).

Bij elke villa beschikt u over een tuin met terras, tuinmeubilair (lounge-set) en parkeergelegenheid voor twee auto's. Daarnaast is er een wasmachine en -droger, afwasmachine, combimagnetron, een Nespresso-apparaat, vloerverwarming in de woonkamer en is er gratis WiFi. Alle bedden zijn comfortabele boxspringbedden en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met wastafel en douche (behalve bij de NL-4371-10 en NL-4371-13, daar delen de twee slaapkamers op de tweede etage één badkamer).

Het verblijf in de villa's is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak, koffie/thee pakketje en een Rituals pakketje. Daarnaast wordt op de dag van vertrek de vaatwasser voor u uitgeruimd en worden de bedden afgehaald.

Er zijn tevens 4-pers., 6-pers. en 9-pers. villa's te boeken op Noordzee Résidence Dishoek.

Vakantie Webshop Nieuw