Vakantie naar Spanje, een cultureel paradijs.

Sfeerbeeld Barcelona Spanje

Het populairste vakantieland onder de Nederlanders en Belgen, dat is natuurlijk Spanje! Het land waar de zon altijd schijnt, de stranden drukbezocht en de cultuur de mensen aanspreekt. Spanje is het land van het lekkere eten en flamenco. Bestel een bordje paella, onder het genot van een Sangria. Ga met de voetjes van de vloer in een lokale flamenco bar en leer de Spaanse mentaliteit echt kennen. Als klap op de vuurpijl, het is nog geen twee en een half uurtjes vliegen.

Jongerenreis naar Spanje

Spanje is een vakantiebestemming waar jaarlijks veel Nederlandse jongeren voor kiezen. Kies voor een strandvakantie en geniet aan de Costa Brava of ga naar het eiland Mallorca en feest tot je erbij neervalt. Er worden veel jongerenreizen georganiseerd door reisorganisaties, maak daar gebruik van als jongere.

De bekendste steden voor feestgangers zijn natuurlijk Lloret de Mar en vanzelfsprekend Blanes. Deze steden liggen in de Costa Brava, vanuit hier is het mogelijk om een stedentrip naar Barcelona te maken. De steden hebben meerdere stranden, de meeste hotels liggen ook aan het strand. Dan kan je na een avondje feesten, de volgende dag gelijk uitrusten langs het water.

Lloret de Mar kent veel uitgaansgelegenheden, waaronder een aantal Nederlandse tenten. Als je van groot en overweldigend houdt, dan moet je beslist eens een kijkje nemen in Club Colossos. Wil je liever landgenoten ontmoeten, ga dan naar de bekende kroeg Bumpers.

Jaarlijks vertrekken er ook veel examenreizen naar Mallorca, een fantastisch eiland om te feesten. Ga met de voetjes van de vloer in feestcafé Van Amstel of bezoek één van de grote clubs op het eiland. Als je in de juiste periode vertrekt, dan hoeft een vakantie naar Mallorca helemaal niet duur te zijn.

Genieten aan het Spaanse strand

Wil je waar voor je geld, dan boek je een vakantie naar Spanje. Bezoek één van de grote steden, zoals Barcelona, Madrid of Sevilla. Deze steden zijn ook meer dan geschikt voor een korte stedentrip. Let op, een vliegticket naar Madrid is meestal goedkoper. Ga naar het zuiden van Spanje om te genieten in Malaga of Benalmadena. Wie het vaste land liever ontwijkt, de Canarische Eilanden zijn een zekerheid voor genot en plezier.

FC Barcelona of Real Madrid
Bij een stedentrip naar Barcelona of Madrid hoort een bezoek aan het stadion van de twee grootste clubs van Spanje. Dan hebben wij het natuurlijk over FC Barcelona en Real Madrid! Neem een rondleiding door het Bernabeu of Camp Nou, bekijk de prijzen van dichtbij en zie waar Cristiano Ronaldo en Lionel Messi hun wedstrijden spelen.

Het is ook mogelijk om een training of een wedstrijd te bezoeken. Probeer voor vertrek al kaarten te kopen!

Vakantie Webshop Nieuw